Уважаеми директори, учители и родители, Скъпи деца и ученици, Днес

...
 Уважаеми директори, учители и родители, Скъпи деца и ученици, Днес
Коментари Харесай

В Лом отбелязаха тържествено първия учебен ден /снимки/

 „ Уважаеми шефове, учители и родители, Скъпи деца и възпитаници, Днес още веднъж е 15 септември - празник за всички нас, които носим учебното заведение в сърцата си, с вяра и очакване за по-добра и сполучлива образователна година. Първият учебен звънец ни напомня, че традицията за придобиване на познания и жаждата за обучение е постоянно жива. Тя е съхранявана и излъчена от потомство на потомство, възпитавана в духа на най-хубавите български просветителни обичаи. 
Скъпи деца, растете здрави, умни и усмихнати в детските градини, с незабравими прекарвания и радостни игри! Малките първокласници, които за първи път ще прекрачат учебния предел, най-вече се вълнуват в този ден.  На тях им поисквам да са усърдни и любознателни в учението!
На всички възпитаници искам доста триумфи, приятни страсти и потребни познания през новата образователна година. Нека тя ви води до храма на науката, където постоянно ще можете да изявите своите гении и въображение. 
На Вас, всеотдайни учители, поисквам здраве, мъдрост и задоволство от Вашата благородна специалност, а на родителите - бъдете опора на децата си по пътя им към знанието! “, пожела кметът доктор Георги Гаврилов, който бе посетител на откриването на новата образователна година в ОУ „ Константин Фотинов “.  
Първият учебен звънец удари за 2500 възпитаници от образователните заведения на територията на община Лом, като близо 200 от тях са първокласници. Детските градини се посещават от 500 деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР